Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/2017

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

   Την Κυριακή 29/1/2017, θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στον Άγιο Αντώνιο του Κάτω Χωριού. Θα μεταβούμε αρχικά στο Κάτω Χωριό, απ’ όπου θα ξεκινήσουμε πορεία προς την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Από εκεί θα προχωρήσουμε προς την περιοχή Σκανδάλια. Θα καταλήξουμε στον Άγιο Αντώνιο για ξεκούραση, φαγητό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. 


Ώρες Πορείας: 3 (Βαθμός Δυσκολίας: 1)

Αρχηγός: Το ΔΣ (Τηλ. 6972278787 Δημήτρης Θεοδωρίδης και 6971953481 Γιώργος Ζυγάκης)
Αναχώρηση: 9:30 πμ (ακριβώς) από την Πλατεία Ελευθερίας (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ). Όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν απευθείας στο Κάτω Χωριό (θα είμαστε εκεί περίπου στις 10).
Συμμετοχή παιδιών: ΝΑΙ


Απαραίτητος εξοπλισμός για την άνετη και ασφαλή πεζοπορία:

- Μποτάκια πεζοπορίας
- Αντιανεμικό/αδιάβροχο και κατάλληλα για την εποχή ρούχα.
- Σκούφο και γάντια.
- Νερό.
- Ατομικό φαρμακείο και σφυρίχτρα.
- Κατάλληλη τροφή  (πχ φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα κλπ.).
- Μπαστούνι Πεζοπορίας (Προαιρετικά)


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ:

- Οι συμμετέχοντες στις πορείες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που οφείλεται σε υπαιτιότητά τους.
- Ο αρχηγός της κάθε πορείας δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας και να προσαρμόσει το πρόγραμμα ανάλογα με απρόβλεπτους παράγοντες (καιρικές συνθήκες, δυσκολία διαδρομής) και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων.
- Οι ώρες πορείας είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, αφορούν το συνολικό χρόνο της πορείας και δεν περιλαμβάνουν τις απαραίτητες στάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου