Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017


ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΧΟΙΝΟΚΑΨΑΛΑ-ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ-ΟΡΕΙΝΟ


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 θα περπατήσουμε από τα Λειβαδάκια Σχοινοκαψάλων μέχρι το Ορεινό, περνώντας από τον Πρίνο. Θα περάσουμε από το υπέροχο πευκοδάσο των Σχοινοκαψάλων ακολουθώντας ανηφορικό χωματόδρομο, θα περάσουμε από τους πρόποδες του Αφέντη και ακολουθώντας το πολύ παλιό μονοπάτι απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα του Κουφονησίου, του Μακρύ Γυαλού, του Γούδουρα, των γύρω βουνών και του Λiβυκού Πελάγους, θα καταλήξουμε στο Ορεινό. Εκεί θα γευματίσουμε με τα τρόφιμα που θα κρατάμε μαζί μας.

Αναχώρηση από Πλατεία Ελευθερίας στις 9 π.μ.
Ώρες πορείας: 4
Αρχηγός: Νίκος Παλλιούδης (τηλ. 6988292682) & Δέσποινα Προϊστάκη (τηλ. 6907417218)


Απαραίτητος εξοπλισμός για την άνετη και ασφαλή πεζοπορία:
- Μποτάκια πεζοπορίας
- Αντιανεμικό/αδιάβροχο και κατάλληλα για την εποχή ρούχα.
- Σκούφο, γάντια και καπελό.
- Νερό.
- Κατάλληλη τροφή  (πχ φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα κλπ.).
- Μπαστούνι Πεζοπορίας (προαιρετικά).
  1. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ:
    -          Οι συμμετέχοντες στις πορείες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που οφείλεται σε υπαιτιότητά τους.
    -          Ο αρχηγός της κάθε πορείας δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας και να προσαρμόσει το πρόγραμμα ανάλογα με απρόβλεπτους παράγοντες (καιρικές συνθήκες, δυσκολία διαδρομής) και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων.
    -          Οι ώρες πορείας είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, αφορούν το συνολικό χρόνο της πορείας και δεν περιλαμβάνουν τις απαραίτητες στάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου